Verzenden

Verzendkosten zijn GRATIS bij bestellingen boven €50,-

Dit geldt voor de landen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland


Bij bestellingen onder de €50,-

  • Voor afleveradressen binnen Nederland, België en Luxemburg: €4,50
  • Voor afleveradressen in Duitsland: €6,-


Levertijd
Een bestelling wordt in de regel dezelfde werkdag door ons aangeboden ter verzending bij DHL. Nadat jouw bestelling door DHL bij ons is opgehaald ontvang je een Track & Trace code. Houd er wel rekening mee dat het enkele uren kan duren voordat deze link werkt.


Bezorgproces DHL

Nadat je de bestelling hebt geplaats, ontvang je van DHL een email. Dan heb je direct online de keuze voor bezorgdatum, tijdvenster en locatie. De dag voor bezorging ontvangt je een email met het geplande bezorgmoment. Komt dat moment toch niet goed uit, dan kan je direct online een ander moment of locatie kiezen (tot 23:59 uur). Je kan ook aangeven het pakket rechtstreeks bij de buren af te laten leveren. Zorgt er dus voor dat je jouw emailadres duidelijk invult.


Bezorger gemist?

Indien je de bezorger hebt gemist ontvangt je een mail. Als je niets doet, probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer. Maar je kan desgewenst via de link in de email aangeven dat je jouw pakket de volgende dag wilt afhalen bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Je kan er ook voor kiezen om jouw bezorgmoment te wijzigen of een andere locatie op te geven (tot 23:59 uur).


Pakket ontvangen

Tijdens het bezorgtraject kan je ook notificaties instellen voor relevante momenten. Je kan zelfs meermaals het bezorgmoment wijzigen.


Algemene bezorgtijden:

  • Maandag t/m donderdag: tussen 11.00 en 21.00 uur
  • Vrijdag en zaterdag: tussen 11.00 en 15.00 uur.