Retourneren

Retour sturen?

Stap 1 - Controleren

Wanneer je niet tevreden bent met je aankoop, dan kan je vanaf het moment van thuisbezorging binnen 14 dagen je product(en) retourneren. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn en voorzien van alle originele labels geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen!

Stap 2 – Inpakken

Vul de retourbon in die is meegeleverd in je pakket. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk dat je de artikelen verpakt in de originele doos samen met de retourbon, de bijbehorende orderbevestiging en alle eventuele bijgevoegde (gratis) accessoires, onderhoudsproducten of producten met combivoordelen. Zonder de orderbevestiging kunnen wij je retour niet afhandelen.

Retourbeleid voor gratis ontvangen producten:
Wanneer je besluit om het hoofdartikel van je bestelling te retourneren, vragen we je ook het gratis ontvangen product terug te sturen. Als het gratis ontvangen product niet wordt geretourneerd, behouden we ons het recht voor het waardebedrag van het gratis product in mindering te brengen op de terugbetaling van je bestelling.

Stap 3 - Verzenden

Je verstuurt het pakket met de vervoerder van je keuze. Zorg voor een duidelijke adressering: Fros International BV, inz. QNOOP, Einsteinweg 25, 3404 LH IJsselstein, Nederland. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Je ontvangt binnen 10 werkdagen na ontvangst van het pakket het aankoopbedrag terug op dezelfde rekening als de rekening waarmee het artikel is betaald. Je kan dit vinden onder Mollie Payments.

Vragen?

Bekijk onze FAQ op onze website of neem contact op via service@qnoop.com